Recent comments

Friss Hírek

A Juve az élre állt, először nyertek Baloghék

A Juventus és a Roma is 4–0-ra győzött hazai pályán a bajnokság 5. fordulójában.


A Juventus egy félidő alatt lerendezte a Cagliarit, mégsem lehetnek teljesen elégedettek a 4–0-ra nyerő „zebrák” szurkolói, Gianluigi Buffont ugyanis a szünetben le kellett cserélni. A hírek szerint izomsérülést szenvedett a klasszis kapus. 

A találkozó első gólját Daniele Rugani szerezte, aki először volt eredményes a torinóiaknál.

Juventus–Cagliari 4–0 (Rugani 14., Higuaín 34., Dani Alves 39., Ceppitelli 84. – öngól)




A Roma híveit szintén nem fenyegette színinfarktus veszélye, a sereghajtó Crotone ellen 4–0-ra győztek a fővárosiak. Francesco Totti végig a pályán volt a Romában (ez bajnokin 2015. május 31. óta először fordult elő), a harmadik találatnál ő adta a (nem akármilyen) gólpasszt Edin Dzekónak.

AS Roma–Crotone 4–0 (El Shaarawy 26., Szalah 37., Dzeko 48., 57.)


Mauro Icardi tartja jó formáját, gyors duplájával az Inter három ponttal gazdagodott Empoliban.

Empoli–Internazionale 0–2 (Icardi 10., 17.)









A Napoli ugyanakkor csak gól nélküli döntetlenre volt képes a Genoa vendégeként, így át kellett adnia a tabella első helyét a Juvénak. 


Genoa–Napoli 0–0



Sallai Roland és Balogh Norbert is a kispadon kezdett a Palermóban, utóbbit a 84. percben becserélték. Csapata ekkor még 0–0-ra állt az Atalanta otthonában, ám a macedón Ilija Nesztorovszki góljának köszönhetően végül megszerezte idénybeli első bajnoki győzelmét. 

Atalanta–Palermo 0–1 (Nesztorovszki 89.)


Az Udinese–Fiorentina mérkőzésen a két kezdőcsapatban összesen egy olasz játékos szerepelt, Filippo Bernardeschi, akinek tizenegyesgóljával mentettek pontot a vendégek. 

Udinese–Fiorentina 2–2 (D. Zapata 26., Danilo 45., ill. Babacar 30., Bernardeschi 52. – 11-esből)


Nagy Ádám negyedszer volt kezdő bajnoki mérkőzésen a Bolognában, ám ezúttal sem tartózkodott végig a pályán. A 79. percben történő lecseréléséig azonban ismét hasznos tagja volt a piros-kék csapatnak.

A Bologna az első félidő végén Simone Verdi irdatlan nagy kapásgóljával szerzett vezetést, majd az 50. percben Mattia Destro duplázta meg a hazaiak előnyét közelről.

A Sampdoria sorsa a 69. percben pecsételődött meg, amikor a paraguayi Édgar Barreto csúnyán felrúgta a labdát vezető Nagy Ádámot, amiért egyből piros lapot kapott.

Bologna–Sampdoria 2–0 (Verdi 45., Destro 50.)

forrás: NSO