Recent comments

Friss Hírek

Ezek nem mi vagyunk

Gigi Buffon mérges csapatára, miután 2-1-es vereséget szenvedtek úgy, hogy ők szereztek vezetést a vasárnapi Derby d’Italián.




„Ez fájt, mert 65 peren keresztül rosszul játszottunk és nem voltunk elég pontosok a passzainknál, de legalább mentünk előre. Nem lehet és nem is engedheti meg magának a Juventus, hogy egy ilyen szituációból vereséget szenvedjen. A döntetlen megeshet, de a vereség nem. Elszántabbnak kell lennünk. Szerintem ez a vereség jót fog tenni nekünk, mert talán normális az, hogy nem vagyunk 100%-osan felpörögve még a szezon elején. Nyomás alatt voltunk a pályán és még fejlesztenünk kell néhány dolgot. A szezonban a harmadik gólunkat kaptuk szögletből és ezek tuti nem mi vagyunk.”

„Eltekintve attól, amit a média mond csapatunk erősségéről, ami talán igaz is lehet, nekünk minden mérkőzésen be kell ezt bizonyítanunk a pályán. Miután 3-1-re legyőztük a Sassuolót, mindenhol csak dicsértek minket, de hogy őszinte legyek, voltak kétségeim az akkor nyújtott teljesítményünkkel kapcsolatban. Négy gólszerzési lehetőséget engedtünk a Sassuolónak és egy szilárdságon alapuló csapat ezt nem engedheti meg magának.”

Buffon végül a Sevilla elleni 0-0-s döntetlent is megemlítette.

„A Sevilla elleni mérkőzésünket követően kritizáltak minket, de nekem a szilárdsága és a jó helyzetkialakítása miatt tetszett az a Juventus. Eltekintve a szép futballtól pusztán megfelelő stabilitással meg tudtuk volna nyerni a mérkőzést. Szerinte a Juve egyik nagy erőssége, hogy két mérkőzésenként csak egy gólt kapott, így ha meccsenként kettőt lőttünk, általában nyertünk. Azonban most négy bajnokin négy gólt kaptunk ez pedig nem jó a Juventusnak.”

forrás: juventushungary.hu