Recent comments

Friss Hírek

Pescara: Jövő héten születhet döntés Verratti jövőjéről


A Pescara elnöke Daniele Sebastiani egy nyilatkozatában elmondta, hogy akár már jövő héten dönthetnek Marco Verratti jövőjéről, miután eddig egyedül a Paris Saint-Germain tett érte komoly ajánlatot. 
 
Az olasz sajtó a héten arról számolt be, hogy közel a megállapodás a francia klubbal, azonban még a Juventus és a Milan sem tett le a játékos megszerzéséről. Ráadásul a középpályás a Pescarával kezdte meg a szezon előtti felkészülést.

Azonban Sebastiani szerint egyedül a francia klub tett komoly ajánlatot és szerinte hamarosan pont kerülhet az ügy végére.

„A PSG az egyetlen klub, amely komoly ajánlattal állt elénk és megismétlem egyetlen olasz klub sem keresett az elmúlt órákban.”

„12 millió euróban szabtuk meg a játékos árát. Ha valaki ajánl 11,9 millió eurót, semmi nem történne. 12 millió euró alatt nem válunk meg tőle. Szerintem már a jövő héten meghozzuk a döntésünket.”

„Veratti még csak 19 éves és egy kicsit össze van zavarodva. Ő a Pescarához tartozik és természetes, hogy szomorú, ha távoznia kell.”

„De ha biztos magában, boldog és ha jó szerződést kap a PSG-től akkor nem lesz probléma.”

Bár Verrattit behívták a csapat szezon előtti felkészülésére, egy sérülés miatt most egy hétig pihennie kell.


olaszfoci.hu