Recent comments

Friss Hírek

A Napoli nyerte a rangadót

A Napoli–Udinese meccset a hazaiak kezdték aktívabban, Marek Hamsík több próbálkozás után betalált ugyan a kapuba Ezequiel Lavezzi bal oldali szabadrúgásából a 18. percben, de a játékvezető les címén érvénytelenítette a találatot.
A 20. percben azonban valóban megszerezték a vezetést a kékek. Edinson Cavani háttal emelt a tizenhatos jobb oldalán elfutó Lavezzi elé, aki kapásból a kapu bal oldalába bombázta a labdát, 407 perc után tudott betalálva ezzel Handanovicnak (1–0).A másik oldalon is tudtak azonban izgalmas pillanatokat okozni a zebrák. Giampiero Pinzi szabadrúgására Floro Floresnek kellett visszalépnie, majd ollózó mozdulattal a bal alsóba bombázott, de Morgan De Sanctis bravúrral hárított. A félidő végén, a 44. percben Blerim Dzsemaili beadásából Christian Maggio a hazaiak második találatát is megszerezte, miután az ötösön belülre berobbanva a hálóba bólintott. (2–0).
A továbbiakban is a nápolyi gárda dominált. Juan Zúniga került ajtó-ablak helyzetbe egy védelmi hibát kihasználva, de elgurított a bal kapufa mellett. Nem sokkal később Andrea Dossena bal oldali beadását Cavani becsúszva juttathatta volna a hálóba, de centikkel lemaradt a labdáról.Más már nem történt a mérkőzésen, a Napoli megérdemelten nyert, és továbbra is tartja a lépést az élmezőnnyel. Az Udinese pedig elszenvedte idei első vereségét.


Napoli–Udinese 2–0 (Lavezzi 20., Maggio 44.)


NSO.hu