Recent comments

Friss Hírek

Materazzi segitene ha hívnák

„Matrix” a napokban a nyilvánosság elé állt, ahol kifejtette véleményét Eto’o esetleges visszatéréséről és elárulta, hogy jelen pillanatban csak az Inter hívására vár. „Samuel szerelmes az Interbe, ennek ellenére nem hiszem, hogy ez egy életképes ötlet lenne. Tudom, hogy jelenleg nagyon boldog Oroszországban is. (ennyi pénzért nem is csoda – a szerk.) Természetesen, mint Inter szurkoló azt kívánom, hogy térjen vissza és ontsa a gólokat. Az Inter egy nehéz időszakon megy keresztül és egy olyan játékos, mint Eto’o nagyon hasznos lehetne.” 
Materazzi szerződését még Leonardo edzősködésének idején bontották fel, miután a brazil mester tudtára adta, hogy nem számol vele a jövőben. Az olasz védő azonban újra a nerazzurrinál köthet ki, igaz már biztosan nem játékosként.
„Természetesen az én visszatérésem több, mint egy puszta lehetőség, de csak akkor megyek vissza, ha megkérnek rá. Fantasztikus kapcsolatot ápolok Morattival elnök úrral és nem szükséges zavarnom őt. Türelmesen várom, hogy megcsörrenjen a telefonom.”


topfoci.hu