Recent comments

Friss Hírek

Cassano duplázott

Kedd este Pescarában Antonio Cassano duplájának és egy ír öngólnak köszönhetően, az olasz válogatott utolsó európa bajnoki selejtezőjén 3-0-ra megverte Észak Írországot, így veretlenül zárta a kvalifikációt. 

A mérkőzés kissé lassan kezdődött az egyetlen komoly lehetőség Sebastian Giovinco előtt adódott, azonban Maik Taylor kényelmesen védeni tudta a lövést . A 21. percben azonban megszerezték a vezetést az olaszok egy fantasztikus Cassano befejezésnek köszönhetően. Daniele De Rossi egy remek labdával találta meg a Milan csatárát, aki kapásból lőtte el a játékszert az ír kapus mellett.Az Azzurri egygólos előnnyel mehetett a szünetre,de a második játékrész elején hamar megduplázták előnyüket.  Aquilani passzát követően ismét Cassano volt eredményes.
15 perccel a lefújás előtt megszületett a találkozó utolsó gólja. Balzaretti középre lőtt labdája az írek védőjén  McAuleyn megpattanva a vendégkapuban kötött ki. Az Azzurri veretlenül zárta a selejtezőt, hét győzelem mellett csak kétszer játszottak döntetlent és mindössze két gólt kaptak.

Olaszország – Észak Írország 3-0 (Cassano 21., 53.,  McAuley (öngól) 74.)

olaszfoci.hu