Recent comments

Friss Hírek

A MILAN TOVÁBB ERŐSÍTENÉ KERETÉT A TÉLEN

A bajnoki címvédő AC Milan csapata öt fordulót követően öt ponttal áll a tabella 15. helyén. A hírek szerint a rossonerinél ennek fényében nem egy új érkező várható a téli átigazolási időszakban.
Többek között továbbra is téma a Juventusnál kegyvesztett Amauri szerződtetése, valamint a legfrisebb pletykák szerint a Milan belevonná a 18 éves El Sharaawy-t a Montolivo üzletbe, de a piros-feketék csak kölcsönbe adnék a tehetséget a violáknak. Olasz sajtóértesülések szerint a címvédő élénken érdeklődik a Borussia Dortmund középpályása, Shinji Kagawa iránt is. A játékos ára viszont elég borsos, min. 20 millió eurót szeretnének érte a németek.Egyre biztosabb, hogy a Tottenham irányító középpályása, Rafael Van Der Vaart távozik a télen. Edddig az Arsenal volt a legesélyesebb a holland megszerzésére, de állítólag a Milan beelőzött és jobb pozícióban várja a tárgyalásokat. Itt sem kizárt a kölcsön opció.
A Corrierre dello Sport értesülései szerint azonban a Real Madrid játékosa, Khedira öltheti magára a milánóiak mezét januárban.


azzuri