Recent comments

Friss Hírek

Matri ismét gólt lőne az Internek

Alessandro Matri mindössze 9 hónapja játszik a Juventusnál, de máris számos egyéni sikert tudhat magáénak. 23 mérkőzésen 13 gólt szerzett. Céljai között azonban egy meazzai gól is szerepel (Matri ugyanis még nem játszott Juventus játékosként a Meazzában).
Azonban, néhány hónappal ezelőtt, a Stadio Olimpicoban, már borsot tört az Inter orra alá. Az ő góljával nyerte meg ugyanis a Juventus a Derby d’Italia akkori felvonását. Matri szombat este szeretne ismét meghatározó lenni, és továbbra az első helyen tartani Antonio Conte együttesét. „Most – mondta Alessandro a Sky-nak adott interjújában – nem szabad a tabellára gondolnunk. Természetesen elégedettek vagyunk a helyezésünkkel, de most csak az Interrel foglalkozunk. Éberen kell kezdenünk azt a mérkőzést, főleg a Fiorentina elleni siker után, mert továbbra is olyan jól akarunk játszani, mint az elmúlt találkozók alkalmával.”
A nerazzurrinak lőtt góljának köszönhetően hamar belopta magát új szurkolói szívébe: „Azon a mérkőzésen nagyon izgatott voltam. Nemrég érkeztem meg Torinóba és egy kicsit ideges voltam. A szombati mérkőzés nagyon fontos lesz, mert újabb lehetőségünk lesz arra, hogy tisztában legyünk a képességeinkkel és az utunkkal. Hogy jobb helyezésre áhítoznak? Mi is. Szeretnénk javítani a tavalyi idény eredményein. Egy Juventus – Intert mindig nagy várakozás előz meg a szurkolók részéről.”


juventushungary.hu