Recent comments

Friss Hírek

GÖTZE IS SZEREPEL AZ INTER TERVEIBEN ?

Ahogyan azt Sneijder is elmondta, a nyár végén már nem volt elegendő idő a klubváltásához és amúgy is maradni szeretett volna az Internél, melyet Moratti örömmel fogadott és tiszteletben is tartott.
Ám a Nerazzurrinál nem várt hanyatlás következett be, a pocsék rajtot követően Gasperinit gyorsan váltotta Ranieri, aki azonnal két győzelemre vezette a milánói gárdát, de a hétvégéi, hazai pályán elszenvedett Napoli elleni súlyos vereség (bírói tévedés ide vagy oda) újból ráébreszthette az illetékeseket, itt bizony még nincs minden rendben.A problémákat a Nerazzurri keretfrissítéssel oldaná meg. Kérdés, Moratti a jó utat választja-e?!
Egyre közelebb ugyanis a megegyezés a Genoát erősítő szlovák középpályás, Juraj Kucka ügyében. A 24 éves labdarúgó 2011. januárjában érkezett a Marassiba és jó teljesítményével több együttes figyelmét is felkeltette, ám az már egyáltalán nem biztos, hogy a képességei elegendőek lennének ahhoz, hogy a korábbi éveihez képest haloványan pislákoló Intert újra az egekig emelje. Merthogy mi más is lehetne Moratti célja?
A fiatalításon van a hangsúly, nagy talány, hogy a Presidente ennek érdekében mit hajlandó bevállalni? A legújabb találgatások szerint akár a klubnak nyáron szerelmet valló Sneijdert is a piacra küldheti Moratti, méghozzá a Borussia Dortmund legújabb üdvöskéje, Mario Götzéért cserében, megindítva ezzel egy egyfajta játékosforradalmat az Internél.
A Dortmund 19 éves tini sztárja már a német válogatottban is bemutatkozhatott, így nem csoda, hogy a BL-ben vitézkedő északi klub 30 millió € alatt nem hajlandó megválni legnagyobb tehetségétől.


(azzuri.co.hu)