Recent comments

Friss Hírek

"Bernardeschinek játszania kell"

A Juventus a Sassuolo elleni hazai mérkőzéssel folytatja a bajnoki menetelést, s a csapat mestere, Massimiliano Allegri elmondta, hogy a sok sérült miatt Federico Bernardeschinek mindenképpen szerepet szán a kezdő tizenegyben.



"Nagyon kevéssé valószínű, hogy Douglas Costa szerepet kaphat, de ma majd meglátjuk. Rúgást kapott a vádlijára, s kockázatos volna, ha játszatnánk." - kezdte mérkőzés előtti nyilatkozatát Allegri.
"Bernardeschi is rúgást kapott, de az ő esetében csupán fájdalomról van szó. Ma és holnap reggel majd eldől, de valószínűbb, hogy ő játszik Douglas Costa helyett.
Ha mindketten kiesnek, majd találok tizenegy játékost, aki így vagy úgy, de pályára lép. Ez jelentheti azt, hogy 3-5-2-es vagy 4-4-2-es felállásra váltunk, de ez az egyéni jellemzők függvénye.
Természetesen, ha Dybala, Cuadrado és Douglas Costa is kiesik... Egyedül Bernardeschi maradt, így össze kell szorítania a fogait, de akkor is játszania kell. Ha csak nem érez rendkívüli fájdalmat, játszani fog.
Ha Bernardeschi nem lesz bevethető, olyasvalaki játszik majd, aki valamivel mélyebben szerepel, vagy egyszerűen csak más típusú játékost alkalmazunk majd a jobb szélen. Máskülönben olyasmit bolygatnánk fel, ami pillanatnyilag nem igényel ilyesmit. 
Opciót jelenthet, ha Stephan Lichtsteiner előrébb szerepel, vagy ha Stefano Sturaro kerül a támadó hármasba. A legfontosabb a megfelelő hozzáállás, mert egy nagyszerű mérkőzés van a hátunk mögött az Atalanta ellen az Olasz Kupában, s holnap meg kell szereznünk a három pontot.
A szezon második felében járunk, s nem engedhetünk hibákat, mert csupán egy ponttal állunk a Napoli mögött, s a nyomukban kell maradnunk. Mindig is azt mondtam, hogy az utolsó hónap dönt majd a scudettóról, mert három egymás elleni mérkőzésünk is lesz az utolsó öt fordulóban.
Egyedül annak a veszélye leselkedik ránk a Sassuolo ellen, hogy elveszítjük az összpontosítást egy olyan csapat ellen, amely technikailag kiváló adottságokkal rendelkezik, s amely Khouma Babacar révén még fizikálisabbá is vált. Az elmúlt hetek során legyőzték az Intert és döntetlent játszottak a Romával.
A bajnoki címet végtére is a legerősebb csapat nyeri. Természetesen a szerencsének is szerep jut, de bárki is nyeri a címet, az rá is szolgált."

forrás: juventuz.blog.hu