Recent comments

Friss Hírek

A Samp nem bírt hazai pályán a Torinóval

A bajnokság 23. fordulójában a Sampdoria otthon 1–1-re végzett a Torinóval.




Két remek formában lévő csapat találkozott Genovában szombat este, hiszen a hazaiak három, míg a vendégek öt bajnoki óta nem kaptak ki. A Samp előbb legyőzte otthon a Fiorentinát, majd a 3. fordulóból elhalasztott meccsen 1-1-et játszott hazai pályán a Romával, míg a legutóbbi fordulóban nagy meglepetésre Duván Zapata góljával 1-0-ra nyert a farkasok vendégeként.

A bikák még Szinisa Mihajloviccsal a kispadon értek el két döntetlent a SPAL és a Genoa ellen, majd a szerb tréner menesztése után jött a korábban, 2007 és 2009 között épp a Sampdoriát irányító Walter Mazzarri, akinek a vezetésével a Beneventót és a Sassuolót is 3-0-ra verték a torinóiak, míg a Sassuolo otthonában pedig 1-1-et játszottak.

Az 56 éves tréner visszatérése a Marassiba nem indult éppen valami jól, hiszen Torreira szabadrúgásával hamar megszerezték a vezetést a hazaiak. Ám sokáig nem kellett szomorkodnia a Torinónak, hiszen a 25. percben sikerült egyenlíteni, miután Acquah megpattanó lövése utat talált a kapuba.

A második félidőben a genovaiak fölénye egyre csak nőtt, ám ennek ellenére sem sikerült újabb gólt szerezniük. Sőt, a 73. percben Acquah megkapta második sárgáját, ám az emberelőnnyel sem tudott mit kezdeni a Sampdoria, így a Torino értékes ponttal távozott Genovából.


Sampdoria–Torino 1–1 (Torreira 11., ill. Acquah 25.)



forrás: digisport.hu